2018年1月22日 星期一

Beleef Klassieke Concerten

de Volkskrant
Laatste kans: extra korting met code TRKL17
Bekijk online versie
Beleef Klassieke Concerten
Laatste kans om uw cadeaucode te verzilveren
Dit is uw laatste kans om nog te profiteren van extra korting op twee prachtige concertreeksen. Laat u meevoeren met de klanken van The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands o.l.v. dirigent Pieter Jan Leusink naar de tijd van J.S. Bach en W.A. Mozart. Bekroond met uitstekende recensies!

Beleef het in Het Concertgebouw en de mooiste kerken in de regio.

Met code TRKL17 ontvangt u extra korting per ticket.
Bestel tickets
REQUIEM & KRÖNUNGSMESSE - W.A. Mozart
Bestel uw tickets nu vanaf €45,- (i.p.v. €85,-)
Het Requiem van Mozart is misschien wel het meest indrukwekkende werk van deze jong gestorven componist. Deze uitvoering o.l.v. dirigent Pieter Jan Leusink staat garant voor een uitvoering die intens, ontroerend en meeslepend zal zijn. Ook Mozarts feestelijke Krönungsmesse wordt uitgevoerd. Het concert opent in a-capella met het indrukwekkende Miserere Mei van Allegri met de spectaculaire hoge C.
Bestel tickets
MATTHÄUS PASSION - J.S. Bach
Bestel uw tickets nu vanaf €45,- (i.p.v. €85)
De Matthäus Passion geldt in Nederland als de favoriete compositie in de passietijd. Dirigent Pieter Jan Leusink geniet de reputatie van een onuitputtelijke passie in zijn uitvoeringen welke de compositie helemaal tot zijn recht te laat komen voor de luisteraar. Hij dirigeerde Bachs Matthäus Passion meer dan 400 keer! De jaarlijkse traditie in Het Koninklijk Concertgebouw is verankerd bij het Nederlandse publiek waardoor het gezelschap o.l.v. Leusink dit jaar 10 maal optreedt in de Grote Zaal.
Bestel tickets
MESSIAH - G.F. Händel
Bestel uw tickets nu vanaf €45,- (i.p.v. €85,-)
Barok-specialist Pieter Jan Leusink voert u mee in de indrukwekkende sfeer van Händel's meesterwerk The Messiah. The Bach Orchestra met specialisten op authentieke instrumenten en The Bach Choir met unieke barokstemmen: een garantie voor een dynamische uitvoering.
Bestel tickets
 
U ontvangt deze e-mail omdat u zich aangemeld heeft voor aanbiedingen van de Volkskrant. Wilt u geen aanbiedingen van de Volkskrant webwinkel ontvangen, klik dan hier om u af te melden
Copyright © de Volkskrant, alle rechten voorbehouden.

沒有留言:

張貼留言