2018年1月13日 星期六

Bijzondere bestemmingen met prachtige verhalen

de Volkskrant
9-daagse wijn- en muziekreis | 5-daagse busreis Weimar & Leipzig
Bekijk online versie
Geniet van muziek, wijn en cultuur in Midden-Europa
9 dagen muziek & wijn busreis
Geniet van de 7e symfonie van Bruckner in de Würzburger Dom, ga naar het concert van sopraan Alenka Gotar in Slovenie en bezoek het concert van het Wespa String Quartet in Sopron. Drink de mooiste wijnen en luister naar de verhalen die daarbij horen.

Tijdens deze exclusieve muziek- en wijnreis brengt u een bezoek aan de historische steden Würzburg, Sopron en Ljubljana onder begeleiding van musicoloog Dick Hermsen en vinoloog Jasper Timmers. Leer meer over de geschiedenis van deze steden van deskundige lokale gidsen en beleef prachtige concerten op bijzondere locaties. Daarnaast bezoekt u verschillende wijnhuizen. Kortom: een programma vol muziek, wijn en cultuur.
Boek nu
Reis mee naar Bach
5-daagse busreis naar Weimar & Leipzig
Bezoek de Thomaskirche, het Bachmuseum en krijg lezingen over het leven en werk van deze muzikale meester.

Tijdens deze exclusieve muziek- en cultuurreis treedt u in de voetsporen van Johann Sebastian Bach (1685-1750). In Leipzig bezoekt u de Thomaskirche waar Bach 27 jaar van zijn leven heeft gewerkt. Reis per luxe touringcar, verblijf in goede viersterrenhotels, luister naar een prachtig orgelconcert en geniet van de indrukwekkende verhalen over de geschiedenis van Bach, verteld door reisleider, musicus en musicoloog Dick Hermsen.
Boek nu
 
U ontvangt deze e-mail omdat u zich aangemeld heeft voor aanbiedingen van de Volkskrant. Wilt u geen aanbiedingen van de Volkskrant webwinkel ontvangen, klik dan hier om u af te melden
Copyright © de Volkskrant, alle rechten voorbehouden.

沒有留言:

張貼留言