2018年1月15日 星期一

Fotografiereis door Andalusië

de Volkskrant
Een exclusieve Volkskrant-reis naar Zuid-Spanje!
Bekijk online versie
Fotografiereis door Andalusië, Zuid-Spanje
8-daagse reis onder begeleiding van topfotograaf Raymond Rutting
Een bijzondere fotografiereis in Zuid-Spanje onder begeleiding van topfotograaf Raymond Rutting. Tijdens deze exclusieve Volkskrant-reis krijgt u de kans om te leren van Volkskrantfotograaf Rutting, die ook voor onder andere National Geographic Traveler vele prachtige reportages over de hele wereld maakte. In Zuid-Spanje volgt u zijn workshop reisfotografie en overnacht u comfortabel, onder meer in een bijzonder grothotel en authentieke cortijo.

U leert alles over technieken en onderwerpkeuze en brengt het geleerde meteen in de praktijk. De fotografische ontdekkingstocht loopt van de kust naar de bergen en uiteindelijk zelfs naar de woestijn: Andalusië laat zich van verschillende kanten belichten. Ook de Unesco World Heritage site Alhambra maakt deel uit van het oefenterrein. Wat dacht u van een avond vol feest en flamenco? Daar kunt u betoverende foto's schieten.
Boek de reis
 

U ontvangt deze mail omdat u aangegeven heeft acties van de Volkskrant te willen ontvangen. Wilt u geen interessante acties meer ontvangen, klik hier om u af te melden.

Copyright © de Volkskrant, alle rechten voorbehouden.

沒有留言:

張貼留言