2018年10月25日 星期四

Oud-topwetenschapper RIVM: haal HPV-prik uit vaccinatieprogramma | Slechte wifi? Ledlampen zouden de boosdoener kunnen zijn

Onleesbaar of onvolledig? Bekijk online versie
 
de Volkskrant
 
 Donderdag 25 oktober 2018
 Neem een abonnement
 
 
VANDAAG
BELANG­RIJK
 VIDEO
VAN DE DAG
 VANA­VOND
OP TV
 MORGEN
IN DE KRANT
 
   
 Goedenavond. Hij was één van de hoofdrolspelers bij de invoering van het vaccin tegen baarmoederhalskanker, nu pleit Roel Coetinho ervoor de prik weer uít het Rijksvaccinatieprogramma te halen. U leest erover in deze nieuwsbrief. Daarin ook: hoe moet Tom Dumoulin met één individuele tijdrit in het parcours het verschil gaan maken in de Tour de France van 2019? En last van een trage wifiverbinding? Dat zou wel eens aan uw ledlampen kunnen liggen.  
   
Vandaag belangrijk
Video van de dag
   
 
 
Vaccins doen meer kwaad dan goed. Kinderen krijgen autisme van de met kwik en aluminium gevulde vaccinaties. Maar hebben de anti-vaxxers een punt met dit soort claims? Experts zeggen van niet.
 
 
 
Vanavond op tv
   
 
 Het is nog even wakker blijven, maar dan krijgt u ook wat: de documentaire Lo and Behold, Reveries of the Connected World van Werner Herzog begint om middernacht op NPO 2. Herzog was er wat e-mail betreft als de kippen bij, maar schijnt geen mobieltje te bezitten. Alleen al die uitgesproken haat-liefdeverhouding met technologie maakt het interessant om te zien hoe hij de geneugten en gevaren van het internet belicht in zijn documentaire. Uit onze lijst met tips, die trouwens hier te lezen is, lichten we ook Jouw vrouw, mijn vrouw, dat om 20.30 uur is begonnen op SBS 6. Het format mag bekend zijn: vrouwen nemen elkaars gezin over. Jarenlang een succes op RTL 4, nu dus bij SBS te zien.
 
 
 
Morgen in de krant
   
  
   
 Zo kunnen de Chinezen Trumps iPhone afluisteren 
 Chinese spionnen zouden de Amerikaanse president Donald Trump afluisteren als die met zijn onbeveiligde iPhone met vrienden belt. Volgens inlichtingenrapporten wordt de verkregen informatie gebruikt om het Amerikaanse beleid te beïnvloeden, zo meldt The New York Times. Trump ontkent het 'lange en saaie' verhaal en zegt dat hij alleen overheidstelefoons gebruikt. 
   
   
  
   
 Last van slechte wifi? Ledlampen zouden de oorzaak kunnen zijn 
 Last van vastlopende Netflix-series, bevriezende Facetime-gesprekken en ander wifileed? Ledlampen zouden de boosdoener kunnen zijn, denkt het Agentschap Telecom. De toezichthouder begint een onderzoek naar door de energiezuinige lampjes veroorzaakte wifistoringen. 
   
 
   
 Download de Volkskrant apps 
   
 
Het laatste nieuws én alle achtergronden.
iOS app Android app
 
De papieren krant, maar dan op uw beeldscherm.
  Windows app
 
   
 Volg de Volkskrant 
   
 
FacebookTwitterGoogle+
 
   
 
 Deze mail werd verstuurd naar tworaho.mail14@blogger.com | Afmelden voor deze nieuwsbrief
Privacyverklaring - Accountvoorwaarden | © 2018 de Persgroep Nederland B.V.
Alle rechten voorbehouden

 
 

沒有留言:

張貼留言