2018年10月30日 星期二

Piet Hein Donner: laat nieuwe partijen zo snel mogelijk regeren | Franse leraren zijn het geweld van leerlingen zat

Onleesbaar of onvolledig? Bekijk online versie
 
de Volkskrant
 
 Dinsdag 30 oktober 2018
 Neem een abonnement
 
 
VANDAAG
BELANG­RIJK
 VIDEO
VAN DE DAG
 VANA­VOND
OP TV
 MORGEN
IN DE KRANT
 
   
 Goedenavond. Hij was een politieke laatbloeier maar werd alsnog informateur, meervoudig minister en vicepresident van de Raad van State. CDA-coryfee Piet Hein Donner (70) blikt bij zijn pensionering nog één keer terug - en geeft nog één laatste advies. Ook in deze avondnieuwsbrief: een verhaal over de Democraat (!) die Texas moet verlossen van het imago van conservatief blank bolwerk. We waren bij een campagnebijeenkomst. En die letters I Amsterdam, u dacht dat ze alleen in Amsterdam stonden? Nou nee. 
   
Vandaag belangrijk
Video van de dag
   
 
 
De augmented-realitybril van Magic Leap is een van de meest gehypte gadgets in jaren. Nu hij eindelijk is uitgebracht, overheerst de teleurstelling. Terecht? Tech-redacteur Laurens Verhagen testte de in Nederland nog niet verkochte bril.
 
 
 
Vanavond op tv
   
 
 Een klassieker met een hoofdletter K, vanavond op SBS 9 (22.15 uur). Daar is The Shining te zien, de meesterlijke verfilming van het boek van Stephen King door Stanley Kubrick. Lees even onze televisietips voordat u gaat kijken, over waarom de film zoveel aanknopingspunten biedt voor mensen die er allerlei verborgen boodschappen in zien. Op RTL 4 (21.30) is Het Rotterdam Project te zien, waarin Beau van Erven Dorens aan de slag gaat in Rotterdam, na eerst in Amsterdam een aantal daklozen te hebben bijgestaan. Meer tips voor een avond voor de buis staan hier
 
 
 
Morgen in de krant
   
  
   
 #pasdevagues: Franse leraren zijn geweld van leerlingen zat, maar staan er alleen voor 
 Honderden Franse leraren zijn in opstand gekomen tegen de bedreigingen door leerlingen die ze op school meemaken. Ze gaan niet de straat op in een regenjack van de vakbond, maar deelden de afgelopen dagen hun verhalen op Twitter. De ervaringen lopen uiteen: de een is bespuugd, de ander kreeg een stoel naar het hoofd geslingerd. 
   
 
   
 Download de Volkskrant apps 
   
 
Het laatste nieuws én alle achtergronden.
iOS app Android app
 
De papieren krant, maar dan op uw beeldscherm.
  Windows app
 
   
 Volg de Volkskrant 
   
 
FacebookTwitterGoogle+
 
   
 
 Deze mail werd verstuurd naar tworaho.mail14@blogger.com | Afmelden voor deze nieuwsbrief
Privacyverklaring - Accountvoorwaarden | © 2018 de Persgroep Nederland B.V.
Alle rechten voorbehouden

 
 

沒有留言:

張貼留言