2018年11月18日 星期日

Hoogleraar: voorstanders Zwarte Piet denken dat dreigen helpt | SP wil onderzoek naar de vraag of klassenjustitie voorkomt

Onleesbaar of onvolledig? Bekijk online versie
 
de Volkskrant
 
 Zondag 18 november 2018
 Neem een abonnement
 
 
VANDAAG
BELANG­RIJK
 VIDEO
VAN DE DAG
 VANA­VOND
OP TV
 MORGEN
IN DE KRANT
 
   
 Goedenavond. In Zaanstad verliep de landelijke intocht van Sinterklaas rustig, op andere plekken in het land leidde de intocht tot ongeregeldheden. Hoe kan het eigenlijk, dat burgemeesters zich genoodzaakt voelden de geplande protesten van Kick Out Zwarte Piet (KOZP) af te blazen of te verplaatsen? Die vraag stellen we aan hoogleraar Jan Brouwer. Verder in deze avondnieuwsbrief: het enorme succes van Japanse kunst op kunstbeurs PAN, en waarom de SP een onderzoek wil naar of er klassenjustitie voorkomt in ons land. 
   
Vandaag belangrijk
Video van de dag
   
 
 
Gewoon een broek en een shirt, het podiumpak van cabaretier Alex Ploeg. Maar wel een pak waar over is nágedacht. Want dat streepje op de schouder komt dus mooi wel terug in zijn broek. En herkennen we nou onze nationale kleuren in dit tenue? Dat sluit dan weer mooi aan op zijn nuchtere Hollandse mentaliteit – die broek strijkt hij immers zelf backstage.
 
 
 
Vanavond op tv
   
 
 Hartverscheurend en toch met mededogen gefilmd is Rabot (Canvas, 21.50 uur), een portret van een groep bewoners van een te slopen woontoren in de wijk Rabot, de armste buurt van Gent. Op Veronica is om 22.50 uur de film Speed te zien, de claim to fame van de Nederlandse cameraman Jan de Bont. Meer tips voor een avond voor de televisie zijn hier te lezen.
 
 
 
Morgen in de krant
 
   
 Download de Volkskrant apps 
   
 
Het laatste nieuws én alle achtergronden.
iOS app Android app
 
De papieren krant, maar dan op uw beeldscherm.
  Windows app
 
   
 Volg de Volkskrant 
   
 
FacebookTwitterGoogle+
 
   
 
 Deze mail werd verstuurd naar tworaho.mail14@blogger.com | Afmelden voor deze nieuwsbrief
Privacyverklaring - Accountvoorwaarden | © 2018 de Persgroep Nederland B.V.
Alle rechten voorbehouden

 
 

沒有留言:

張貼留言