2018年11月6日 星期二

Komen de IS-kinderen ooit nog terug uit het kalifaat? | Amerikanen naar de stembus: lees alles terug over de midterms

Onleesbaar of onvolledig? Bekijk online versie
 
de Volkskrant
 
 Dinsdag 6 november 2018
 Neem een abonnement
 
 
VANDAAG
BELANG­RIJK
 VIDEO
VAN DE DAG
 VANA­VOND
OP TV
 MORGEN
IN DE KRANT
 
   
 Goedenavond. De politie Oost-Nederland is erin geslaagd een netwerk van versleutelde telefoons van criminelen binnen te dringen, waardoor zij live konden meekijken bij chatberichten. Daarin werden afspraken gemaakt over handel in wapens en drugs. Verder in deze nieuwsbrief: de zorgen nemen toe over de 175 kinderen van Nederlandse IS-vrouwen in Syrië en Irak. Dit zijn de dilemma’s van een terugkeer uit het kalifaat. En de stemlokalen voor de tussentijdse verkiezingen in de VS zijn open: lees hier alles terug wat we over de midterms schreven. 
   
Vandaag belangrijk
Video van de dag
   
 
 
Welkom in deze interactieve video van Rusty Lake. Vaar een eindje mee en ontdek hoe twee Amsterdamse jongens met deze mysterieuze game een miljoenenpubliek wisten te bereiken. 
 
 
 
Vanavond op tv
   
 
 Zo dadelijk op tv: Haar naam was Sarah (RTL 8, 20.30-22.45), de verfilming van de gelijknamige bestseller van Tatiana de Rosnay. De film begint met een even overtuigend als confronterend in beeld gebrachte razzia in het Parijs van 1942, waarbij de Franse politie, zonder hulp van de Duitsers, duizenden joden oppakte. Meer in de stemming voor iets lichters? Op SBS 9 speelt Nicolas Cage in Matchstick Men (SBS 9, 20.30-22.45) weer eens een door dwangneuroses geplaagd personage, die niet alleen lijdt aan smet- en straatvrees, maar ook onophoudelijk mensen móét afpersen. Voor andere tv-tips klikt u hier.
 
 
 
Morgen in de krant
   
  
   
 Kom op Jesse Klaver, je bent toch geen klimaatontkenner? 
 Het is tijd voor milieuminnend links om water bij de ideologische wijn te doen, betoogt wetenschapsredacteur Maarten Keulemans van de Volkskrant. Want zonder kernenergie houden we de opwarming van de aarde nooit onder de 2 graden 
   
 
   
 Download de Volkskrant apps 
   
 
Het laatste nieuws én alle achtergronden.
iOS app Android app
 
De papieren krant, maar dan op uw beeldscherm.
  Windows app
 
   
 Volg de Volkskrant 
   
 
FacebookTwitterGoogle+
 
   
 
 Deze mail werd verstuurd naar tworaho.mail14@blogger.com | Afmelden voor deze nieuwsbrief
Privacyverklaring - Accountvoorwaarden | © 2018 de Persgroep Nederland B.V.
Alle rechten voorbehouden

 
 

沒有留言:

張貼留言