2018年11月2日 星期五

Nemr (9) brengt Binnenhof in verlegenheid, maar niet in actie | Frenkie de Jong, de nuchtere jongen uit Arkel die toevallig erg goed voetbalt

Onleesbaar of onvolledig? Bekijk online versie
 
de Volkskrant
 
 Vrijdag 2 november 2018
 Neem een abonnement
 
 
VANDAAG
BELANG­RIJK
 VIDEO
VAN DE DAG
 VANA­VOND
OP TV
 MORGEN
IN DE KRANT
 
   
 Goedenavond. Een documentaire over het uitzetten van asielkinderen doet de coalitie ineenkrimpen. Een ruimhartiger kinderpardon komt er vooralsnog niet, maar niemand is ongevoelig voor de publicitaire druk. Verder in deze nieuwsbrief: Een nuchtere jongen van 21, nooit een grote mond, die toevallig erg goed kan voetballen. Ja, dat is Frenkie de Jong uit Arkel. En grofweg 6.700 euro trekt de Rijksoverheid jaarlijks uit voor elke basisschoolleerling. Dat geld komt niet allemaal in de klas terecht. Waar blijft het dan? 
   
Vandaag belangrijk
Video van de dag
   
 
 
Lelijkheid is vaak interessanter dan schoonheid, ontdekte V-vlogger Lisa, en geen ander die dat beter in beeld kon brengen dan Leonardo da Vinci. Ze bezocht de tentoonstelling van de grootmeester in het Teylers Museum te Haarlem.
 
 
 
Vanavond op tv
   
 
 Vanavond gaat het nieuwe seizoen van The Voice of Holland van start, met een nieuw jurylid: rapper Lil’ Kleine komt, nadat singer-songwriter Sanne Hans is gegaan (RTL 4, 20.30 uur). In De kijk van Koolhoven bespreekt de filmconnaisseur teneergeslagen detectives, corrupte agenten en femme fatales: alles wat eigen is aan de film noir (NPO 3, 21.20 uur). Meer televisietips vindt u hier.
 
 
 
Morgen in de krant
 
   
 Download de Volkskrant apps 
   
 
Het laatste nieuws én alle achtergronden.
iOS app Android app
 
De papieren krant, maar dan op uw beeldscherm.
  Windows app
 
   
 Volg de Volkskrant 
   
 
FacebookTwitterGoogle+
 
   
 
 Deze mail werd verstuurd naar tworaho.mail14@blogger.com | Afmelden voor deze nieuwsbrief
Privacyverklaring - Accountvoorwaarden | © 2018 de Persgroep Nederland B.V.
Alle rechten voorbehouden

 
 

沒有留言:

張貼留言