2018年11月23日 星期五

Twee concerten op de Volkskrantredactie

En met abonneekorting naar de IFFR Volkskrantdag
Bekijk online versie

Een journalistiek kijkje achter de schermen van de redactie, live evenementen en aanbiedingen. Speciaal voor u als Volkskrant-abonnee.

 
Volkskrant Kantoortuinconcert
 

Jungle by Night is een collectief dat tot de meest speelse en swingendste van Nederland behoort - dat bovendien veel meer beheerst dan 'Ethio-jazz' en afrofunk. Dat kunnen we u wel vertellen, maar kom vooral zelf luisteren op 28 november. Dan speelt de band nummers van hun nieuwe album Livingstone op de redactievloer

Maak kans om dit mee te maken

 
Early bird-tarief IFFR Volkskrantdag
 

Vaste prik op de laatste zondag van International Film Festival Rotterdam: de IFFR Volkskrantdag. Een dwarsdoorsnede van het mooiste wat IFFR te bieden heeft. Ook deze 48ste editie kijkt u op zondag 3 februari 2019 vijf festivalfavorieten achter elkaar. Volkskrant-abonnees kopen nu al kaartjes met early bird-tarief.

(let op: korting t/m 3 dec)
 

Naar de IFFR Volkskrantdag

 
V Pub Quiz: Under the Quizmas tree
 

Televisieseries, dans, cabaret, film, filosofie, literatuur, eten en toneel.. weet u daar alles van? Kom het met vrienden bewijzen tijdens de V Pub Quiz, georganiseerd samen met NewWerktheater in Amsterdam.

  • Woensdag 12 december
  • Teams van minimaal 3 tot personen

Schrijf uw team in

 
Wat maakt een documentaire goed?
 

Bor Beekman is filmredacteur bij de Volkskrant en maakt al ruim tien jaar de selectie van films voor de IDFA Volkskrantdag, dat dit weekend plaatsvindt. Hoe maakt hij zo’n selectie, en wat maakt een documentaire goed? ‘De mooiste documentaires laten jouw beeld van de wereld kantelen.’
 


 

Naar het verhaal

 
Volkskrant Kantoortuinconcert
 

Op 4 december organiseren we tussen de keuken en de bureaus van de redactie weer een Volkskrant Kantoortuin Concert. Erik Bosgraaf, de beste en creatiefste blokfluitist van Nederland, improviseert met live-geluidskunstenaar Jorrit Tamminga. Erik weet zijn publiek in trance te brengen en te verbazen: dat er zúlke klanken uit zo’n eenvoudig instrument kunnen komen… Maak kans om dit te ervaren.

Schrijf u in om kans te maken

U krijgt deze mail, omdat u zich heeft aangemeld voor Volkskrant Inclusief. Wilt u geen aanbiedingen meer ontvangen, klik hier om u af te melden.
Copyright © de Volkskrant, alle rechten voorbehouden.

沒有留言:

張貼留言