2018年11月13日 星期二

Voorlopig akkoord over de Brexit | Democraat van Friese afkomst brengt Trump onverwachte nederlaag toe

Onleesbaar of onvolledig? Bekijk online versie
 
de Volkskrant
 
 Dinsdag 13 november 2018
 Neem een abonnement
 
 
VANDAAG
BELANG­RIJK
 VIDEO
VAN DE DAG
 VANA­VOND
OP TV
 MORGEN
IN DE KRANT
 
   
 Goedenavond. De onderhandelaars van de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk hebben een voorlopig akkoord bereikt over de Brexit. In dit plan blijft het Verenigd Koninkrijk binnen een soort douane-unie. De grote vraag is nu of bewindslieden het aandurven om in opstand te komen tegen premier May. In dat geval komt een ‘No Deal’ heel dichtbij. Verder in deze nieuwsbrief: Een week na de tussentijdse verkiezingen heeft een Democraat van Friese afkomst president Trump een nieuwe, onverwachte nederlaag toegebracht. Haar overwinning volgde op een campagne waarin ze ervoor koos Trump niet aan te vallen. 
   
Vandaag belangrijk
Video van de dag
   
 
 
Hoewel de structuur in zijn leven momenteel ver te zoeken is, verloopt de ochtend van zanger en acteur (en tevens nachtdier) Tommie Christiaan best soepeltjes. Terwijl dochter Lily braaf haar eigen bordje uit de kast pakt, smeert vader de bammetjes. De grootste dwarsligger is kat Pleun, die het niet kan laten om op tafel te springen.
 
 
 
Vanavond op tv
   
 
 Een top voor Netflix-klanten: kijk (op een moment dat het u uitkomt) Errementari, een fijne bewerking van een van de oudste sprookjes ter wereld. Zin in iets spannends? Deadwind (Canvas, 23.15 uur) is een nieuwe Finse misdaadserie waarin de jonge weduwe en rechercheur Sofia Karppi samen met een nieuwe, nukkige collega moorden in Helsinki onderzoekt. En De Monitor (NPO 2, 21.30 uur) doet onderzoek naar draagmoederschap in Nederland. Meer tips vindt u hier.
 
 
 
Morgen in de krant
 
   
 Download de Volkskrant apps 
   
 
Het laatste nieuws én alle achtergronden.
iOS app Android app
 
De papieren krant, maar dan op uw beeldscherm.
  Windows app
 
   
 Volg de Volkskrant 
   
 
FacebookTwitterGoogle+
 
   
 
 Deze mail werd verstuurd naar tworaho.mail14@blogger.com | Afmelden voor deze nieuwsbrief
Privacyverklaring - Accountvoorwaarden | © 2018 de Persgroep Nederland B.V.
Alle rechten voorbehouden

 
 

沒有留言:

張貼留言