2018年12月6日 星期四

Een 33 jaar oud dopingmysterie ontrafeld: zo deden onze journalisten onderzoek

De fotokalender 2019 en IFFR Volkskrantdag
Bekijk online versie

Een journalistiek kijkje achter de schermen van de redactie, live evenementen en aanbiedingen. Speciaal voor u als Volkskrant-abonnee.

 
Naar de IFFR Volkskrantdag
 

Vaste prik op de laatste zondag van International Film Festival Rotterdam: de IFFR Volkskrantdag. Een dwarsdoorsnede van het mooiste wat IFFR te bieden heeft. Ook deze 48ste editie kijkt u op zondag 3 februari 2019 vijf festivalfavorieten achter elkaar. Kaarten kosten €47 per persoon.
 

Koop kaarten

 
Het verdwenen dopingkoffertje
 

Yvonne van Gennip en Ria Visser verbazen tijdens het EK van 1985 iedereen met hun prestaties. De volgende dag zijn hun urinestalen verdwenen. Drie Volkskrant-journalisten werkten gedurende zes maanden aan de onthulling van een dopingrel in de schaatssport. Hier vertellen ze hoe dat verhaal tot stand kwam.
 

Lees over het onderzoek

 
Volkskrant fotokalender
 

Ook dit jaar heeft de fotoredactie de weekkalender 2019 samengesteld uit foto’s van fotograaf Marcel van den Bergh. Met een bijzonder oog weet hij grote en kleine gebeurtenissen uit het nieuws te belichten in een stijl die standaard is geworden voor de Volkskrant.

Weekkalender kopen

 
Kenniscafé: de grap van wetenschap
 

Kun je tegelijkertijd wiskundige en stand-up comedian zijn? Wetenschap wordt vaak nogal droog en saai gebracht, maar het is natuurlijk veel leuker als hierin wat meer humor gebruikt wordt. Daarom presenteert het KennisCafé een avond over wetenschap met humor, gepresenteerd door Martijn van Calmthout. 

  • Maandag 17 december
  • De Balie, Amsterdam

Bent u erbij?

U krijgt deze mail, omdat u zich heeft aangemeld voor Volkskrant Inclusief. Wilt u geen aanbiedingen meer ontvangen, klik hier om u af te melden.
Copyright © de Volkskrant, alle rechten voorbehouden.

沒有留言:

張貼留言