2018年12月3日 星期一

Iitala Leime lampen

Geef licht aan de donkere dagen!
de Volkskrant
Geef licht aan de donkere dagen!
Bekijk online versie
Iittala Leime lampen
Het lichtpuntje in de donkere dagen

Creëer de perfecte stemming in huis! De Leimu lamp van Iittala combineert robuust beton met fijn mondgeblazen glas. Elke lampenkap heeft daardoor zijn eigen kleur en karakter. Zoals de naam - Fins voor de vlammende gloed van een zonsondergang - doet vermoeden, geeft de Leimu lamp elke ruimte sfeer en creëert een ontspannen gevoel.

De Leimu lamp, die in 2013 met een koper-kleurige kap op de markt kwam, wordt in de designwereld alom geprezen en heeft zelfs al de prestigieuze gouden iF Design Award gekregen. Leimu is een ontwerp van de in Londen woonachtige Noor Magnus Pettersen, een specialist op het gebied van 'industriële luxe'.

Leimu extensie najaar 2014 – grijze variant
De opvallende tafellamp Leimu van Iittala, waarin glas en beton op meesterlijke wijze worden gecombineerd, is nu verkrijgbaar in een stijlvolle kleur grijs. De combinatie van de 'schaduw' van het grijze glas en de betonnen voet geven de lamp een gestroomlijnd design, dat de schoonheid van beide materialen nog beter doet uitkomen. Leimu, met zijn vloeiende vormen die tegelijkertijd aan handwerk doen denken, geeft iedere ruimte een stijlvol accent en is in twee maten verkrijgbaar.

Leimu extensie najaar 2018 - volledig van glas
De Leimu-serie van designer Magnus Pettersen bestond al uit een opvallende combinatie van fijn geblazen glas en zwaar beton. De nieuwe Leimu-lamp is volledig van glas gemaakt en een maat kleiner (240 x 165 mm). Het glas is met de mond geblazen door zeer vakkundige en ervaren glasblazers in de Iittala-fabriek in Finland. Met het gestroomlijnde design en het door-en-door gekleurde glas - in grijs, koper of mosgroen - creëert Leimu een warme en verleidelijke sfeer in huis. Het kleinere formaat maakt deze Leimu geschikt voor op een nachtkastje of op een plank.

Beschikbaar in 7 varianten. Nu te bestellen in de Volkskrant webwinkel vanaf €279!

Bekijk nu
 

U ontvangt deze mail omdat u aangegeven heeft acties van de Volkskrant te willen ontvangen. Wilt u geen interessante acties meer ontvangen, klik hier om u af te melden.

Copyright © de Volkskrant, alle rechten voorbehouden.

沒有留言:

張貼留言