2019年1月11日 星期五

Bijna weekend: doe de Grote Sigmund Quiz

En correspondent Midden- en Oost-Europa over propaganda
Bekijk online versie

Een journalistiek kijkje achter de schermen van de redactie, live evenementen en aanbiedingen. Speciaal voor u als Volkskrant-abonnee.

 
Kenniscafé: Nooit meer eten
 

Vasten, een periode niet of heel weinig eten. Het is een rage de laatste jaren, met allerlei methodes en systemen. Maar waar komt het idee van vasten vandaan? 

Maandag 21 januari | 20:00 uur | De Balie | Amsterdam

Moderator: Maarten Keulemans 
 

Bestel kaarten

 
U zit al 25 jaar bij Sigmund in therapie
 

Een mijlpaal: de cynische psychiater Sigmund verschijnt al 25 jaar dagelijks in de Volkskrant. Tekenaar Peter de Wit vertelt waar hij toch elke dag ideeën voor nieuwe grappen vandaan haalt. ‘Een ideaal startpunt voor een strip? Iets waar iedereen boos om wordt.’

Gefeliciteerd

 
Grote Sigmund Quiz
 

Speciaal voor het jubileum heeft Peter de Wit een quiz samengesteld, met 25 hersenbrekers om u tot waanzin te drijven. Degene met de meeste juiste antwoorden krijgt een gesigneerd en ingelijst origineel van een Sigmund-strip en een paracetamol naar keuze. U kunt nog meedoen tot 17 januari.

Naar de quiz

 
'Kun je niet over mode gaan schrijven?'
 

Jenne Jan Holtland, correspondent Midden- en Oost-Europa, vertelt hoe collega-journalisten worstelen met censuur en overheidsbemoeienis. ‘De Poolse publieke omroep brengt eigenlijk fulltime propaganda, een ander woord is er niet voor’.

Lees meer

U krijgt deze mail, omdat u zich heeft aangemeld voor Volkskrant Inclusief. Wilt u geen aanbiedingen meer ontvangen, klik hier om u af te melden.
Copyright © de Volkskrant, alle rechten voorbehouden.

沒有留言:

張貼留言